• Jak zacząć wdrażać RODO w firmie?

16 marzec 2018
    RODO obejmuje swym zakresem regulacji niemal każdy obszar działania przedsiębiorstwa. Począwszy od obsługi klienta i realizacji zamówień, poprzez procesy rekrutacji, a dalej obsługę kadrowo księgową, skończywszy zaś na monitoringu. Szczegółowiej na ten temat, na łamach Gazety Finansowej, pisze nasza ekspertka Katarzyna Sawczuk.
  • Handel w sieci ciągle niegotowy na RODO

06 marzec 2018
    Tylko co dwudziesty z 29 tys. e-sklepów jest dostosowany do nowych wymogów. Spóźnialscy ryzykują: mogą dostać karę do 20 mln euro. Więcej informacji na ten temat dostępnych jest na http://biznes.gazetaprawna.pl W artykule znaleźć można również opinię naszego eksperta Rafała Stępniewskiego.
  • Pierwszy numer RODOmagazynu jest już dostępny.

16 luty 2018
    Informacje o naszym RODOmagazynie pojawiła się również na portalu Investing.com, który jest kompleksowym źródłem informacji i narzędzi związanych z rynkami finansowym.
  • Pierwszy numer RODOmagazynu jest już dostępny

16 luty 2018
    25 maja 2018 roku jest datą graniczną na rozpoczęcie stosowania przepisów zawartych w RODO. Ideą przyświecającą powstaniu magazynu było dostarczanie szczegółowych informacji na temat wprowadzonych zmian. Materiały zostały przygotowane w taki sposób, aby były zrozumiałe zarówno dla przedsiębiorców jak również konsumentów. Szczegóły dotyczące wydanego przez nas magazynu opisane zostały na www.fintek.pl
  • RODOmagazyn jest już dostępny

16 luty 2018
    Pierwszy numer naszego RODOmagzynu został zauważony również przez InfoStrefę.